Asiakaspalvelu 020 728 0550

Energiansäästölaskuri

Maalämpö­pumppu

Maalämpöpumppu auttaa hyödyntämään valtavan energiavaraston, joka on kertynyt maahan. Lue lisää maalämpöpumpusta tai kokeile energiansäästölaskuria.

Kokeile energiansäästölaskuria
Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on järkevä valinta

Rahan säästäminen

Asentamalla Boschin maalämpöpumpun voit vähentää energiakustannuksia jopa 70%. Tämä johtuu siitä, että maalämpöpumpun ensisijainen energianlähde on kallio, pintamaa tai lähellä oleva vesistö, ja nämä kaikki energianlähteet ovat ilmaisia.

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Toinen syy Bosch-maalämpöpumpun valintaan on sen ympäristöystävällisyys. Koska lämpöpumpun toiminta perustuu maahan varastoituneen aurinkoenergian hyödyntämiseen asuntojen ja käyttöveden lämmityksessä, siitä aiheutuu paljon vähemmän CO2-päästöjä kuin mistään perinteisistä polttoaineisiin perustuvista lämmitysjärjestelmistä.

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

check

Boschin valtuuttama Lämpömestari

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

check

Toiminta alueena koko Suomi

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

check

Suomen kattavimmat takuut

6 vuoden täystakuu, 10 vuoden kompressoritakuu

Suomalaista palvelua Luotettava kumppani
Kokeile energiansäästölaskuria

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Maalämpö asennetaan jopa kolmessa päivässä

1.

Energiaratkaisu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

Asiantuntijamme auttavat sinua miettimään parhaan ratkaisun juuri sinun talosi lämmityskustannuksien pienentämiseen.

2.

Maalämpöpumppu asennetaan kotiisi ja säästäminen alkaa

Asentajat suorittavat energiaremontin kotiisi 3-5 päivässä. Yhtäjaksoisesti tehtävä asennus takaa aina pitävän aikataulun. Kaikki asentajamme ovat Tukesin hyväksymiä, Boschin valtuuttamia ja kouluttamia suomalaisia kylmäalan LVI-asentajia.

3.

Asumisviihtyvyys kasvaa ja lämmityskustannukset pienenevät

Boschin valtuuttamana lämpömestarina myönnämme kaikille asentamillemme lämmityssaneerauksille Boschin 6 vuoden täystakuun sekä Suomen kattavimman 6 vuoden asennustakuun.

Suomen Vesitekniikka asentaja

Lisää tietoa aiheesta maalämpöpumppu

Toimintaperiaate

Maa lämpenee ensimmäisistä kevätpäivistä alkaen, jolloin maanpinta alkaa sulaa, aina keskikesään saakka, jolloin keskipäivän auringon säteet lämmittävät maan syvältä. Kun syksyn lehdet putoavat puista, maahan on varastoitunut riittävästi energiaa talosi lämmittämiseen kylmimmän talven yli. Lämpöpumppu ottaa talteen luonnossa esiintyvän lämpöenergian, minkä vuoksi se pystyy antamaan riittävästi energiaa miellyttävän sisälämpötilan ylläpitämiseen, vaikka kesä olisi ollut sateinen ja kylmä.

Jos talossa tulee liian lämmin, samaa järjestelmää voidaan käyttää viilennykseen. Hyödyntämällä maan alla vallitsevan alhaisemman lämpötilan (4–12 astetta), passiivinen jäähdytys käyttää hyväksi luonnon resursseja – lämmön sijasta viilennykseen.

Taloudelliset edut

Nauti merkittävästi alentuneesta energiankulutuksesta ja jopa 70% alhaisemmista energiakustannuksista, kun asennat Boschin maalämpöpumpun. Vaikka lämpöpumppuinvestointi ei kuoletakaan itseään ensimmäisen kuukauden aikana, huomaat taloudelliset edut välittömästi siitä, että lämmityskustannuksesi ovat paljon pienemmät. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin, koska Boschin uusien lämpöpumppujen vuosihyötysuhde on erittäin korkea. Koska energian hinnat nousevat nykyisin jatkuvasti, tulet tuskin katumaan hankintaasi. Tosiasia on, että voit nauttia säästöistä ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.

Ajattelemisen aihetta

Jos kaikkiin Euroopassa vuosittain rakennettaviin miljoonaan taloon asennettaisiin lämpöpumppu, pienentäisimme CO2-päästöjämme yli 3 600 000 tonnilla vuodessa. Tämä vastaa noin miljoonan auton päästöjä.

Maalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia jopa 70%. Aloita säästäminen jo tänään.

Kokeile energiansäästölaskuria
Soita 020 728 0550