Asiakaspalvelu 020 728 0550

Energiansäästölaskuri

Suomen Vesitekniikka Oy

Suomalaiset ovat omakotitalokansaa – haluamme tehdä heidän asumisestaan energiatehokasta.

Kaiken lähtökohtana halu palvella asiakasta

Suomalainen omakotitalokanta käy yhä vanhemmaksi. Kodin lämmitysjärjestelmät sekä niiden tekniikka vanhenee hiljattain – melkein huomaamatta.

Energia-asiat sekä lämmitysjärjestelmät ovatkin olleet viimeaikoina pinnalla niin taloudellisessa kuin ympäristöllisessäkin mielessä. Energian hinnannousu on kasvattanut lämmityskuluja ja pakottanut eri tahoja miettimään vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja parantamaan kiinteistön energiataloutta. Lämmitysjärjestelmän vanhetessa ja laiterikkoriskin kasvaessa on hyvä miettiä lämmitysjärjestelmän uusimista energiatehokkaammaksi.

Suomen Vesitekniikka Oy:n palvelukokonaisuus on rakennettu vastaamaan omakotitaloasukkaan tarpeita.

Halusimme uudistaa energiaremonttien kartoituksen, suunnittelun ja toteutuksen Suomessa sekä tuoda merkityksellisen energiansäästötietouden myös kodinomistajien saataville. Palvelu on rakennettu avaimet käteen -periaatteella, joten se on asukkaalle helppoa, turvallista ja joustavaa.

Energiaremontti on kerran elämässä tehtävä saneerauskokonaisuus: sen avulla turvataan huoleton ja helppo asuminen sekä kodin arvon säilyminen aina seuraaville sukupolville asti.

Suomen Vesitekniikka Suomen Vesitekniikka, Pakettiauto

Suomen Vesitekniikka numeroina

100

Työntekijää ympäri Suomen

8 000

Tyytyväistä asiakasta vuosittain

100%

Suomalainen yritys

130 000 000 €

Edestä tehtyjä LVI-remontteja

Suomen Vesitekniikan tiimi